„Sulčių sodų“ istorija užgimė šiltą rudens vakarą, nurinkus savame sode užaugintą derlių, ant lauko stalo kvepiant įvairiausių rūšių, dydžių ir spalvų obuoliams, kriaušėms, uogoms, ten pat žaismingai įsimaišius rabarbarams, morkoms, burokėliams, salierams ir kitoms gėrybėms. Kodėl gi nepabandžius išspausti sulčių iš pačių skirtingiausių vaisių bei daržovių ir, juos kūrybiškai maišant tarpusavyje, atrasti netikėtų derinių? Juk sultys tikrai gali būti puikaus skonio, net jeigu jose karaliauja daržovės ar kiti sveikuoliški ingredientai.
Taip gimė vien tik iš natūralių vaisių, uogų ir daržovių spaudžiamų sulčių šeima. Linksmi deriniai – nuo aksominio obuolių ir kriaušių saldumo, pagardinto citrinos žievelės aitrumu, iki besišypsančio burokėlio ar moliūgo su imbiero aštrumu – paragaukite ir atraskite savo mėgstamiausius.
Neabejojame, kad nustebsite paskanavę mūsų ypatingųjų – obuolių ir rabarbarų gazuotų sulčių! Naujus gazuotų sulčių skonius jau taip pat netrukus pristatysime. Jie puikiausiai tiks atsigaivinti karštą vasaros dieną.
Sultis spaudžiame šaltuoju būdu lėtaeigiu juostiniu presu, taip išsaugodami maistingąsias medžiagas bei vitaminus. Naudojame tik natūralias žaliavas, mūsų sultyse nerasite jokių koncentratų, konservantų ar pridėtinio cukraus. Esame įsikūrę Alantoje, Molėtų rajone, vaisius, uogas ir daržoves įsigyjame iš aplinkinių ūkininkų ir nedidelių sodų Lietuvoje.
Siūlome jums paragauti autentiškų, nuoširdžiai išieškotų ir netikėtų sulčių skonių.